Belangrijkste kampregels

* Het kampterrein mag uitsluitend gehuurd worden door scholen, verenigingen en stichtingen.

* Voor diverse activiteiten zoals kampvuur, tentactiviteiten en evenementen dient een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente Landerd.

* Op en nabij het terrein geldt een absoluut kapverbod

* Tussen 23.00 en 8.00 uur mag er geen geluid gemaakt worden dat hinderlijk is voor de omgeving.

* Er mag niet op houtvuur worden gekookt.

* Het afval wordt door de huurder afgevoerd.

* Het kampterrein en het toiletgebouw dienen schoon achtergelaten te worden.

* De wisseltijd is 12.00 uur.

* De verhuurder kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden.
 

Ervaringen

Tir Nan Beo

Wij zijn Tir Nan Beo, een live action role play evenement. Een paar keer per jaar verplaatsen we ons op het kampterrein Maashorst in de geschiedenis en de mythen van de oude Kelten, Germanen en Noormannen.

Daar beleven we een sfeervol weekend met mensen die hun best doen om de tijd waarin we spelen zo goed mogelijk na te doen. We genieten van lekker eten, mooie verhalen en vriendschappen in een mooi bosrijk gebied. 

Groetjes Yvonne

 

ROC De Leijgraaf

Voor de opl sport/ bewegen van het ROC de Leijgraaf hebben wij in 2014 gebruik gemaakt van het INKA terrein. Het is zeker een aanrader hier gebruik van te maken. Het terrein is overzichtelijk, ruim en wordt goed onderhouden. Tevens kan men gebruik maken van een keuken, toiletten en douches. De beheerder is meedenkend en meewerkend. Het terrein ligt in een zeer bosrijke omgeving met mogelijkheden voor sporten, div tochten en avondspelen. Het gebruik van een kampvuur  behoort tevens tot de mogelijkheden.
Wij hebben er een fantastisch week doorgebracht.

Wim